hn logo 19a

Tycker du att våra frågor är viktiga - Bli medlem!

Du håller dig informerad om aktuella frågor och får möjlighet till kontakt med andra som har samma intressen. När vi är många, kan vi påverka!

Föreningen driver yrkesnätverket Hälsans Natur.

Som medlem i föreningen får du nyhetsbrev och möjlighet att delta på föreningens möten där du kan vara del i att forma föreningens arbete.

Medlem i yrkesnätverket får därutöver möjlighet att möta kollegor från hela landet, få yrkesmässigt stöd, samverka och delta på workshops och seminarier.
Medlemskap ger också tillträde till sluten grupp på facebook.

Medlem i yrkesnätverket ska ha grundläggande utbildning inom kunskapsområdet natur, djur och hälsa samt acceptera nätverkets riktlinjer. (se separat dokument Riktlinjer)
Du behöver acceptera yrkesnätverkets riktlinjer och lämna adekvata uppgifter om kvalifikationer, utbildning och yrkesmässiga tillhörighet samt dina kontaktuppgifter.

Som medlem i yrkesnätverket är du automatiskt medlem i föreningen.

Avgift för medlemskap i föreningen är 200kr/år och person. Studerande 10 kr.

Avgift för medlemskap i yrkesnätverket är 500 kr/år och medlem.

Ansökningsblankett för medlemskap finns att hämta här Medlemsansökan_formulär.docx  Endast fullständigt ifylld ansökan behandlas.

När din ansökan är behandlad, inom ca 2v, betalar du in din medlemsavgift till pg 18 33 21 – 9. Kom ihåg att ange ditt namn, mailadress, postnummer

Vill du skriva ut den här texten som pdf så klicka på länken: Medlemskap_Hälsans_Natur.pdf

Välkommen!